“Ακόμα κι αν βρέχει ... Έχουμε στυλ»





Τις βροχερές μέρες του χειμώνα όλες θέλουμε να φαινόμαστε στυλάτες και σικάτες. Ο καιρός είναι μουντός γι’αυτό και θα πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ώστε να δίνουμε μια ευχάριστη χρωματιστή νότα στο σύνολο με αγαπημένα αξεσουάρ.

Βασικό αξεσουάρ στο οποίο θα πρέπει να επενδύσετε είναι μια ανθεκτική ομπρέλα η οποία θα είναι μεγάλη ώστε να σας προστατεύει από την βροχή. Υπάρχουν σε πολλά σχέδια και σε διάφορα παιχνιδιάρικα χρώματα ανάλογα με την προτίμηση σας. Τολμήστε να είναι διαφορετική απ’ τις συνηθισμένες και θα δείτε πόσο όμορφα στολίζει το ντύσιμο σας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι αγαπημένες γαλότσες που φοριούνται όλη την ημέρα. Είναι άνετες, στυλάτες και ιδανικές για την βροχή. Συστείνεται να είναι μονόχρωμες σε έντονο χρώμα, print ή floral.  Ενώ, υπάρχουν πολλά σχέδια να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει. Επιπλέον, μπορείτε να τις συνδυάσετε με τα skinny jeans σας ή με τα girly φορεματάκια σας. Για εσάς που δε μπορείτε να αποχωριστείτε τα τακούνια σας, επιλέξτε μποτάκια με χοντρό τακούνι και φιάπα.

Κάτι άλλο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι το πανωφόρι. Επιλέξτε κάτι που να σας κρατάει ζεστές όπως καμπαρντίνα, αδιάβροχα μπουφανάκια και  δερμάτινα jackets.

Ακολουθώντας τα παραπάνω μικρά και έξυπνα tips σίγουρα η επόμενη βροχή θα σας βρει προετοιμασμένες και κομψές!










Κάντε like στη σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/marygkimage/ για να ενημερώνεστε συνεχώς για τα νέα μου άρθα και να είστε πάντα στη μόδα!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τουρμπάνι: Το ποιο μοδάτο αξεσουάρ του χειμώνα

Αγαπημένα γουράκια

Coco chanel και η ιστορία του little black dress