Ένα πλεκτό φόρεμα είναι πάντα ξεχωριστό


 Συνεχίζεται και φέτος να είναι στη μόδα είναι το χειροποίητο πλεκτό.Βρήκα για σας ένα ξεχωριστό φόρεμα φτιαγμένο στο βελονάκι στην απόχρωση του σάπιου μήλου. Κάθε γυναίκα ονειρεύεται ένα φόρεμα ξεχωριστό ,φτιαγμένο για κείνη.Με ένα μίντι πλεκτό χειροποίητο φόρεμα μπορείτε πάντα να δείχνετε κομψές  και σικάτες. Το μήκος είναι ιδανικό για όλες  ανεξάρτητα από τον τύπο σιλουέτας και ηλικίας.

Είναι ευκολοφόρετο αρκεί να φορέσετε από μέσα ένα κομπινεζόν. Τα σχέδια της δαντέλας είναι πολύ εντυπωσιακά. Μας ταξιδεύει σε μια ποιο ρομαντική εποχή καθώς βοηθάει και το χρώμα του. Μπορείτε να το συνδιάσεται με ασημένια ή χρυσά αξεσουάρ,με μπότες ή μποτάκια για ποιο casual στυλ και με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες σε ένα εστιατόριο ,σε ένα γάμο ή ακόμα για να πάτε στο θέατρο. Μη ξεχνάτε πως πλησιάζουν,οι μέρες των Χριστουγέννων και θα μπορούσατε να λάμψετε με αυτό το ξεχωριστό φόρεμα.Εσείς ακόμα να το αποκτήσετε;


Η Κυρία Λυδία το έπλεξε με πολύ αγάπη και μεράκι. Την ευχαριστώ ιδιαίτερα που είχα τη τιμή να φορέσω αυτή τη ξεχωριστή δημιουργία. Επισκεφτείτε τη σελίδα της΄https://www.facebook.com/%CE%95%CE%92%CE%91-312394738946737/ θα βρείτε τα ωραιότερα αξεσουάρ (κοσμήματα , τσάντες ,κασκόλ) Είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψετε όπως κι εγώ.
Της αρέσει πολύ το πλέξιμο, αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει με μεγάλη επιτυχία και σ'αυτό οφείλονται τα υπέροχα κομμάτια που δημιουργεί.

Φωτογραφίες: Χρήστος Λαρισαίος 

Για να ενημερώνεστε συνεχώς για τα νέα μου άρθα και να είστε πάντα στη μόδα!
Κάντε like στη σελίδα μου στο facebook  https://www.facebook.com/marygkimage/
Follow my instagram  https://www.instagram.com/marygk.blogspot.gr_/?hl=el

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τουρμπάνι: Το ποιο μοδάτο αξεσουάρ του χειμώνα

Αγαπημένα γουράκια

Coco chanel και η ιστορία του little black dress