Το fashionshow της Chanel εμπνευσμένο από την Αρχαία Αίγυπτο



Ο Karl Lagerfeld παρουσίασε την τελευταία έκθεση της Chanel Metiers d'Art στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας την πρώτη του εμφάνιση στην πόλη για πάνω από μια δεκαετία. Όπως και όλα τα extravaganzas του διαδρόμου μόδας, υπήρχε ένα μεγάλο θέμα στο παιχνίδι, μια αστεροειδής μπροστινή σειρά και μια νέα σειρά αξεσουάρ . Αλλά η παράσταση περιλάμβανε μερικές εκπλήξεις , όπως ο Pharrel περπάτησε με χρυσό παντελόνι και το Chanel Diner.

Το fashionshow πραγματοποίηθηκε στο Μητροπολιτικο Μουσείο Τέχνη. Ο χώρος μεταμορφώθηκε σε  Ναό του Ντεντούρ της αιγυπτιακής πτέρυγας του Met - όπου το σκηνικό του ήταν πραγματική έμπνευση για τις 85 εμφανίσεις της παράστασης. Και ο Lagerfeld πήρε πραγματικά το θέμα στην καρδιά.
 Σ
Στη συλλογή παρουσίασε  αιγυπτιακά αξεσουάρ όπως τσάντες σχήμα πυραμίδας , κολιέ ,σκουλαρίκια και χρυσές μπότες. Ενώ υπήρχε ακόμη ένας αγώνας των υπογραφών Chanel όπως tweeds και κοστούμια, ήταν διακοσμημένα με χρυσά αδιαφανή καλσόν και αντίστοιχες χρυσές μπότες.

Ο pharrell Williams περπάτησε στο διάδρομο.Ο μουσικός έκανε το ντεμπούτο του στο διάδρομο για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια στο show του Chanel για το 2016 Metiers d'Art. Μια συχνή μούσα και συνεργάτης για το εμπορικό σήμα, επέστρεψε στο διάδρομο χθες το βράδυ με μια χρυσή εμφάνιση.

Η πρώτη σειρά ήταν γεμάτη με τους συμμετέχοντες στη λίστα Α.Ο Chanel παραδίδει πάντα μια πρώτη γραμμή γεμάτη με διασημότητα, αλλά χθες το βράδυ ήταν ιδιαίτερα αστεροειδής. Η Julianne Moore, η Penelope Cruz, η Lily Rose Depp, η Janelle Monae, η Diane Kruger, η Margot Robbie, η Marion Cotillard, η Rowan Blanchard και η Christy Turlington Burns ήταν παρόντες στο show της Νέας Υόρκης.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό.
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τουρμπάνι: Το ποιο μοδάτο αξεσουάρ του χειμώνα

Αγαπημένα γουράκια

Coco chanel και η ιστορία του little black dress